Selecteer een pagina

Over ons

Wij zijn Pest Delete, uw partner in preventie van plaagdieren en het bestrijden van ongedierten.
Bestrijding en preventie van ratten, muizen, ongewenste insecten als wespen, kakkerlakken, zilvervisjes en andere ongewenste plaagdieren.

Handtekening
close-up-rat
Overlast-wesp

Door onze jarenlange ervaring bieden wij de juiste expertise en kennis op het gebied van het bestrijden van al het voorkomend ongedierte. Voor bedrijf en particulier helpen wij u graag vakkundig al uw ongedierteproblemen op te lossen. Ook voor wering en advies bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken in overleg met u samen en bieden u een oplossing voor nu en in de toekomst met betrekking tot al het ongedierte wat denkbaar is! Wilt u weten wat Pest Delete voor u kan betekenen? Zoek je een vakkundig bedrijf voor het oplossen van al uw ongedierteproblemen voor een effectieve bestrijding, preventie of wering? Of wilt u direct geholpen worden met uw probleem, neem dan contact op met Pest Delete ongediertebestrijding.

Voor bedrijven

Overlast van ongedierte komt nooit op uur en tijd! Wanneer uw ongedierte zich niet houdt aan de bezoekafspraken en dus onverwachts komt is het meestal zo dat u moet betalen voor een extra controle ronde. Niet bij Pest Delete ongediertebestrijding! Wij hanteren 10 service bezoeken per jaar maar mocht het zijn dat u tussentijds toch last ondervindt schalen wij kosteloos op en helpen u met uw probleem. Bij calamiteiten komen wij zo snel mogelijk bij u langs en hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten voor een extra bezoek.

Inbegrepen bij een controle ronde zijn het bij houden van vliegenlampen, controleren van lokdozen en het plaatsen en bijhouden van insectenmonitorvallen. Niet inbegrepen zijn de aanschafkosten van vliegenlampen en vang boxen buiten het pand. U bent en blijft namelijk ook na onze dienstverlening eigenaar van deze middelen. Kosten die gemaakt worden voor wering of verbetering van uw pand zijn niet inbegrepen. Alle reguliere ongedierte zijn inbegrepen in een bestrijding van Pest Delete ongediertebestrijding met uitzondering van houtaantasters, mollen, duiven en franjestaartjes.

Particulieren

Ook voor particulieren maken wij graag een afspraak om bij u thuis uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Heeft u last van een wespennest of muizenoverlast en woont u in de omgeving van Tilburg? Vanuit onze locatie in Tilburg staan wij snel en vakkundig voor u klaar om u te helpen met al uw ongedierteproblemen. Bel of mail voor vragen of informatie en Pest Delete ongediertebestrijding lost het snel en adequaat op!

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en hebben een passende oplossing!

muis

Muizen bestrijden

Muizen zijn een veel voorkomend probleem. Ze komen meestal onverwacht en ze kunnen ziektes en bacteriën verspreiden.

rat

Ratten bestrijden

Ratten komen steeds vaker voor. Ratten zijn alles eters en kunnen ontzettend goed ruiken. Ratten kunnen veel knaagschade aanbrengen. 

wesp

Wespennest verwijderen

Komt de zomer, zeg je wespen. Wespen moet je nooit zelf gaan bestrijden dit kan levensgevaarlijk zijn! Wij helpen u de wespen te bestrijden.