Selecteer een pagina

Onze diensten

Ongediertepreventie

Ongedierte kan voorkomen worden door de werk- of leefomgeving goed schoon te houden en etenswaar afgesloten. Toch kan het dan zo maar gebeuren dat je last krijgt van muizen of ander ongedierte zoals muizen en kakkerlakken. Neem contact met ons op, om de te nemen vakkundige maatregelen op de locatie te bespreken en advies te geven over de aanpak van uw ongedierte probleem.

Wilt u voorkomen dat er ongewenst ongedierte in de toekomst voor problemen gaat zorgen? Pest Delete komt graag op bezoek met een advies voor een passende oplossing voor al uw ongedierte problemen.

Wij zijn uw partner in ongediertepreventie!

closeup-rat
Overlast-wesp

Ongediertebestrijding

Overlast kun je van veel dingen hebben en chemische (gif) middelen zijn niet altijd de oplossing, wij werken dan ook met de meest moderne bestrijdingstechnieken zodat het probleem snel en vaak zonder chemische middelen geëlimineerd kan worden. Wij zijn EVM gecertificeerd en betekent dat wij efficiënt en doelgericht te werk gaan met oogpunt voor aandacht en betrokkenheid en natuur.

Voor de juiste bestrijding hanteren wij het I.P.M. (Intergrated Pest Management) deze methode is erop gericht om zo duurzaam en diervriendelijk mogelijk u van uw ongedierte probleem af te helpen.

Wij zijn uw partner in ongediertebestrijding!

Ongedierte bestrijding

Muizen bestrijden

Muizen zijn een veel voorkomend probleem. Ze komen meestal onverwacht en ze kunnen ziektes en bacteriën verspreiden. Ze vermenigvuldigen zich in een rap tempo en knagen soms alles aan waar u nog geen afscheid van wilde nemen. Om dit te voorkomen staan wij graag voor u klaar om dit probleem professioneel te verhelpen. Graag komen wij bij u aan huis of bedrijf/instelling om het probleem te inventariseren om vervolgens tot een plan van aanpak te komen. Door middel van moderne bestrijding (biologische) technieken en een duurzame werkwijze helpen wij u graag van u probleem af voor nu en in de toekomst!

muis
rat

Ratten bestrijden

Wie denkt dat ratten alleen in dorpen en buitensteden voorkomen heeft het goed mis. Ratten komen steeds vaker voor in grote steden. Ze komen je vogelvoer uit je tuin pikken of uit je vijver drinken. Ratten zijn alleseters, en kunnen ontzettend goed ruiken en zijn vaak te vinden in de omgeving van water en kunnen veel knaagschade aanbrengen. Wij van pest delete begrijpen als geen ander hoe vervelend ongedierte kan zijn en wat voor overlast dit kan geven. Ons doel is dan ook u zo snel mogelijk van uw probleem af te helpen. Ervaart u overlast van ratten in of om uw huis of bedrijfspand/instelling? Wij staan graag voor u klaar om u van uw rattenprobleem af te helpen. Tevens zijn wij leverancier van de betonnen hufterproef vang box om op een veilige manier, zonder al te veel risico’s u van uw rattenprobleem af te helpen. Meer weten, neem dan gerust contact op. 

Wespen

Komt de zomer, zeg je wespen. Je hebt in Nederland verschillende wespen soorten, zoals de “Hoornaar”, “Franse veldwesp” of de gewone “limonade wesp”.  Een wesp heeft energie nodig en komt daarom vaak op zoetigheid af. Wespen moet je nooit zelf gaan bestrijden dit kan levensgevaarlijk zijn! Ook nooit de in/uitvlieg opening dicht maken, want wespen kunnen ontzettend agressief zijn. Een steek van een wesp kan bij sommige mensen een vervelende allergische reactie veroorzaken. Ondervindt uw huis of bedrijfspand/instelling last van een wespen nest, dan kunt u direct de hulp in schakelen van pest delete ongediertebestrijding voor het vakkundig bestrijden van wespen.

wesp

Determinatie

Heeft u thuis of bij uw bedrijf/instelling last van een insect/dier waarvan u niet weet wat het is en dit toch graag zou willen weten omdat u er overlast van ondervindt. Pest Delete determineert (onderzoekt) voor u met welk insect/dier we te maken hebben en wat ertegen gedaan kan worden met een passend bestrijdingsplan en hoe je het in de toekomst kunt voorkomen.

Door onze jarenlange ervaring bieden wij de juiste expertise en kennis op het gebied van het bestrijden van al het voorkomend ongedierte. Voor bedrijf/instelling en particulier helpen wij u graag vakkundig al uw ongedierte problemen op te lossen. Ook voor wering en advies bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken in overleg met u samen en bieden u een oplossing voor nu en in de toekomst met betrekking tot al het ongedierte wat denkbaar is! Wilt u weten wat Pest Delete voor u kan betekenen? Zoek je en vakkundig en gecertificeerd bedrijf voor het oplossen van al uw ongedierte problemen voor een voor een effectieve bestrijding, preventie of wering? Of wilt u direct geholpen worden met al uw probleem, neem dan contact op met Pest Delete ongediertebestrijding.